Molenweg 84, 9365 PG, Niebert 06 38 54 66 40 info@finessekeukens.nl

WERKPLAATS

De werkplaats is uitgerust met de moderne machines. Hierwordt het hout of mdf gezaagd, geschaafd, geschuurd, gelijmd en gemonteerd tot uw keuken helemaal af is. Het aflakken en spuiten in de juiste kleur gebeurt in de verfcabine. Als de keuken in de werkplaats helemaal in elkaar is gezet, wordt gekeken of alles past en goed loopt. Tussentijds even kijken mag altijd.

Door de voorbereiding in de werkplaatst duurt het plaatsen van de keuken gemiddeld 2 dagen. Als de keuken er staat, worden alle elementen stuk voor stuk gecontroleerd. Pas als alle deuren perfect sluiten, de laden soepel bewegen en de apparatuur perfect functioneert mag u gaan genieten van uw nieuwe keuken. Finesse keukens staat 100 procent achter zijn product en verleent onbeperkte service.

NEEM CONTACT OP 

Uitgangspunt is dat u tijdens het dagelijks gebruik veel plezier aan uw eigen unieke keuken beleeft. 

 

Tijdens een persoonlijk gesprek komen de vereiste functies aan bod, zoals de plaats van de kookeenheden, de spoelbak, de benodigde hoeveelheid kastruimte en de indeling van de laden en de kasten. Met behulp van de jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis op het gebied van materialen van finesse keukens krijgt de keuken zijn definitieve vorm.